dimecres, 15 d’abril del 2015

Verat amb nap la brasa [Elena]



Ingredients:

1 verat d’una 300g

2 naps petits.

2 cullerades d’li de mostassa.

1 cullerades de mostassa maille, granda o a l’antiga.

1 culleradetes de vinagre de modena.

1 brot d’all tendre.



Procediment:

1.Peleu els naps amb un pelador. Talleu-los en grills, com si féssiu patates rosses, aproximadament de la mida d’un grill d’una bona mandarina.

2.Daureu-los en una paella amb una mica de sal i pebre.

3.Quan veieu que estan ben rossos cobrir-los amb destapat fins que evaporin tot d’aigua i es tornin ben tendres. Si quan s’han begut tot d’aigua encara estan durs, agafeu-ne una mica més.

4.Prepareu una vinagreta amb la mostosa, l’oli, l’all tendre tallat petitet i el vinagre, i reserveu-la.

5.Sal-pebreu els dos lloms de verat, i marqueu-los 1 minut en una paella, amb una mica d’oli i a temperatura alta, amb la pell mirant cap amunt. Gireu-los i 15 segons després, traieu-los del foc.

Esta molt bo os lo recomano.



FINNNNNN BONISIM!!!!

3 comentaris:

nora ha dit...

Que bo el peix 🐠

Unknown ha dit...

Que hasco no me gusta

Unknown ha dit...

Que hasco no me gusta