Ingredients:
1 verat d’una 300g
2 naps petits.
2 cullerades d’li de mostassa.
1 cullerades de mostassa maille, granda o a l’antiga.
1 culleradetes de vinagre de modena.
1 brot d’all tendre.
Procediment:
1.Peleu els naps amb un pelador.
Talleu-los en grills, com si féssiu patates rosses, aproximadament de la mida
d’un grill d’una bona mandarina.
2.Daureu-los en una paella amb
una mica de sal i pebre.
3.Quan veieu que estan ben
rossos cobrir-los amb destapat fins que evaporin tot d’aigua i es tornin ben
tendres. Si quan s’han begut tot d’aigua encara estan durs, agafeu-ne una mica
més.
4.Prepareu una vinagreta amb la
mostosa, l’oli, l’all tendre tallat petitet i el vinagre, i reserveu-la.
5.Sal-pebreu els dos lloms de
verat, i marqueu-los 1 minut en una paella, amb una mica d’oli i a temperatura
alta, amb la pell mirant cap amunt. Gireu-los i 15 segons després, traieu-los
del foc.
Esta molt bo os lo recomano.
FINNNNNN BONISIM!!!!

3 comentaris:
Que bo el peix 🐠
Que hasco no me gusta
Que hasco no me gusta
Publica un comentari a l'entrada