dilluns, 16 de febrer del 2015

Risotto de Bolets [Gerard]

Ingredients:
  1. 200g d'arros
  2. 300g de bolets
  3. 75g de mantega
  4. 700ml de caldo
  5. 100g de seva
  6. un pasic de sal
  7. 50g de formatge permesa
  8. 2 demts d'all
  9. ½ de vi blanc
  10. 7 cullaradas d'oli d'oliva
  11. pebra negra
  12. 100g de beicon
    Preparació


Oli d' oliva quan astigui ben calen 2 dents d'all picadetes. Bolets secs als idratem amb aigua quan els alls astiguin daurats afagim els bolets escurraguts i ramenas per la paella perquè escoguin els bolets. Si vols n'ha rapid pots afagir seva fregida (com la del ikea.) Posali una cullarada de mantega perquè estovi la seva fregida. Ara afagesli l'arros a la paella i ramena perquè es fagi una mica l'arros i afagesli 1/2 got de vi blanc i deixa que s'ha vapori el vi. Li afagirem el caldo aproximadament 3 collarots per cubri l'arros i ramanarem i un pasic de sal. Quan l'arros avapori el caldo hem de afegir mes collarots. Afagim també l'aigua que em idratat els bolets i coure 18 minuts remanan entanantant. Al final d'altot afagirem el parmasa rallat i llestus per dinar i si voleu li podeu afegir beicon el risoto.