Ingredients:
- 200g d'arros
- 300g de bolets
- 75g de mantega
- 700ml de caldo
- 100g de seva
- un pasic de sal
- 50g de formatge permesa
- 2 demts d'all
- ½ de vi blanc
- 7 cullaradas d'oli d'oliva
- pebra negra
- 100g de beiconPreparació
Oli
d' oliva quan astigui ben calen 2 dents d'all picadetes. Bolets secs
als idratem amb aigua quan els alls astiguin daurats afagim els
bolets escurraguts
i ramenas per la paella perquè escoguin els bolets. Si vols n'ha
rapid pots afagir seva fregida (com la del ikea.) Posali una
cullarada de mantega perquè estovi la seva fregida. Ara afagesli
l'arros a la paella i ramena perquè es fagi una mica l'arros i
afagesli 1/2 got de vi blanc i deixa que s'ha vapori el vi. Li
afagirem el caldo aproximadament 3 collarots per cubri l'arros i
ramanarem i un pasic de sal. Quan l'arros avapori el caldo hem de
afegir mes collarots. Afagim també l'aigua que em idratat els bolets
i coure 18 minuts remanan entanantant. Al final d'altot afagirem el
parmasa rallat i llestus per dinar i si voleu li podeu afegir beicon
el risoto.


Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada